Øg erhvervsboligens værdi med efterisolering

Ønsker du at spare penge på energiregningen eller gøre din bolig mere attraktiv til salg? Så er det vigtigt at vide, at når det kommer til efterisolering af erhvervsboliger, så gælder samme regler, som når en almindelig bolig skal isoleres. I denne artikel vil dine spørgsmål om efterisolering blive besvaret, så du har styr på det vigtigste, når dit projekt går i gang.

Hvad er efterisolering?

Efterisolering sker efter huset er bygget, og ved efterisolering kan du enten ilægge ekstra isolering eller isolere steder, der ikke tidligere har været isoleret.
Når du efterisolerer, kan du vælge flere forskellige slags isolering. Den mest anvendte er mineraluld, som også kaldes glasuld eller stenuld. Derudover kan du bruge granulat, polystyren eller papiruld. Det er ikke til at sige, hvilken af de forskellige isolationsmaterialer, der er bedst, da det kommer an på boligens behov. Derfor er det vigtigt at tjekke med en professionel, inden projektet startes.
De steder, der er mest gavnlige at efterisolere er ved loftet og på taget. Det største varmetab findes nemlig på loftet og taget, og derfor kan du på sigt spare mange penge på varmeregningen, hvis du efterisolerer her.

Fordele ved at efterisolere

Når du efterisolerer, kan du først og fremmest spare mange penge på energiregningen. Jo bedre isoleret din bolig er, jo flere penge kan du spare. Derfor er det altid en god idé at efterisolerer både loft, tag og ydervægge. Udover den årlige besparrelse er efterisolering et plus på miljøkontoen, og derfor bliver din bolig også mere værd, når den efterisoleres. Oftest er høje forbrugspriser noget, der kan skræmme enhver boligkøber. Hvis du overvejer at sælge din bolig, er det derfor muligt at efterisolere før boligen bliver sat til salg. I så fald vil den muligvis kunne sælges hurtigere, fordi den bliver mere attraktiv. Læs mere her, hvis du ønsker at sælge din bolig.