Hjælp til at finde byggesagkyndige i storbyerne

Når du skal sælge din bolig, er der ofte en byggesagkyndig med inde over. En byggesagkyndig er en fagperson, der kan hjælpe dig med bolig- og byggerelaterede opgaver. Noget af det en byggesagkyndig typisk kan være behjælpelig med i forbindelse med et boligsalg, er at udarbejde en tilstandsrapport for din bolig samt energimærkning af boligen. Derudover kan en byggesagkyndig også fungere som køberrådgiver, hvis du skal købe din egen bolig. Her kan den byggesagkyndige gå boligen igennem og vurdere, om det er et godt eller dårligt køb.

Prisen på en byggesagkyndig afhænger naturligvis af, hvilken opgave der skal udføres. De fleste opgaver ligger dog typisk mellem 3.000-10.000 kr. Nogle priser er fastsat af staten, men det kan ofte betale sig, at sammenligne tilbud mellem flere forskellige bygningssagkyndige, da kvalitet, service og pris kan variere fra firma til firma.

Den bedste måde at sikre dig den bedste pris, er ved at sætte din opgave i udbud på nettet. Dette betyder at du på onlineportaler kan slå din opgave op, og herefter lader forskellige firmaer konkurrere internt om at vinde opgaven. Dette er til stor fordel for dig da:

  • Kvaliteten presses op, da firmaerne gerne vil overbevise dig om, at de leverer den bedste service der matcher dit behov
  • Prisen bliver presset ned, som en naturlig reaktion på konkurrencen fra de andre udbydere.

Du kan altså sikre dig en opgave udført af samme kvalitet men til en lavere pris, som hvis du ikke havde sat opgaven i udbud.

At sætte ens opgave i udbud er meget nemmere end det måske lyder. Man udfylder en formular på nettet, hvad opgaven skal bestå af, og opgaven bliver sendt ind i et system, hvor firmaerne kan ’byde’ på din opgave. Herefter får du tilsendt 3 tilbud, hvor du kan vurdere om du vil tage imod et af tilbuddene. Ikke nok med at det er nemt, så er det også gratis samt ganske uforpligtende. Få den bedste pris på en byggesagkyndig i KBH her.