Hulmursisolering

Overvejer man at hulmursisolere sit hjem bør man kigge på isoleringsmærket ”Rockwool”. Rockwool er et isoleringsprodukt, der er meget velanset her i DK. Næsten alle danske byggemarkeder forhandler dette isoleringsprodukt, der findes i et kæmpe udvalg. Få hjælp til isoleringen allerede idag hos http://www.styrpaavarmen.dk/hulmursisolering/ din online byggeguide!

Hulmursisolering af Boligen

Til hulmursisolering er Rockwool perfekt. Mærket er kendt for uhyre høj kvalitet, der samtidig giver indeklimaet et spark i røven – perfekt til at forbedre husets komfort. Et hus, der er hulmursisoleret med Rockwool, er et attraktivt hus. Hulmursisoleringen er medvirkende til en meget bedre varmekomfort, hvilket vil få prisen på dit hus til at stige betydeligt. I dag går folk meget op i om huset er isoleret rigtigt og i den forbindelse er ”energi rigtigt”. Derfor er et hulmursisoleret hus med til at øge værdien på dit hjem.

Boliger fra omkring 1980’erne har som regel utilfredsstillende hulmursisolering. I mange tilfælde er der faktisk intet isolering i hulmuren, hvilket er meget problematisk hvad angår varmeudslip. Rockwool ville være en perfekt problemknuser, da denne form for isolering både er billig og er samtidig holdbar. Produktet Rockwool er lavet af stenuld, hvilket er et kvalitets materiale, når det kommer til hulmursisolering. Det er vigtigt, at man ikke tager fejl af Rockwools billige pris. Selvom det er et billigt produkt, er det også et af markedets bedste isoleringsprodukter.

Stenuld som Rockwool er lavet af, er et hulmursisoleringsprodukt, der er energiaccepteret. Materialet har et smeltepunkt på et godt stykke over 1000 grader, hvilket indikerer, at materialet er meget brandresistent.

Den eneste ulempe ved at arbejde med stenuld, er faktisk en meget harmløs ulempe, men den er irriterende alligevel. Rockwool kan godt give noget kløe, hvis det kommer i kontakt med huden. Dog vil en hulmursisolering foregå via en slange, der pumper isolering ind i muren, hvilket vil fritage dig for at røre ved det.

Måden denne Rockwool isolering bliver fremstillet på er at smelte briketter, kalksten og selvfølgelig sten. Disse materialer bliver smeltet ved ca. 1500 graders varme. Rockwool er et kanon redskab at benytte til hulmursisolering, da samtidig er energibesparende – det bidrager til et forbedret miljø, både inde i dit hus, men også uden for.

Den absolutte fordel ved at benytte sig af Rockwool til din hulmursisolering, er den store besparelse på varmeregningen, du opnår. Dit indeklima bliver meget mere menneskevenligt at befinde sig i. Samtidig med, at du kan nyde godt af det dejlige indeklima, vil din bankkonto vokse sig større, fordi du ikke skal betale så mange penge til din næste varmeregning – det er det man kalder en WIN WIN situation.

Der findes også andre muligheder for isolering af ydermuren, dem kan du læse mere på på Lavenergi.dk, som generelt har rigtig mange og gode artikler om isolering.