Gode råd til at sælge dit hus og, hvordan du får et nyt på rekordtid

Overvejer du at sælge dit hus, og skal du hurtigt have et nyt? Så er der hjælp at hente i denne artikel. Der er mange mennesker der søger en bolig, så din konkurrence er temmelig stor. Derfor giver vi dig et par tips til, hvordan du bærer dig ad med boligsalget og, hvordan du hurtigt får en ny.

Få en ejendomsvurdering af din nuværende bolig

Skal du sælge dit hus, bør du først og fremmest få en ejendomsvurdering af en ejendomsmægler. Stort set alle ejendomsmæglere har gratis ejendomsvurderinger, så det er bare om at få fundet en dygtig en af slagsen. Et godt trick er at få nogle forskellige ejendomsvurderinger, så du kan tage beslutningen om, hvilket tilbud du vil tage imod.

Når du har fået en ejendomsvurdering, er det tid til at få gjort noget ved de ting, der kan gøres pænere og repareres på ejendommen. Det kan være meget interessant at se, hvor mange penge man kan få sin ejendom til at stige efter en make-over.

Giv din ejendom en make-over

Du skal undersøge om dit hus har skimmelsvamp eller fugtskader, da dette kan have fatale konsekvenser for bygningen og påvirke prisen gevaldigt, hvis ikke der bliver gjort noget ved det. Har du råd, tid og overskud, vil vi stærkt anbefale at få det lavet så snart som muligt.

Dernæst bør du gennemgå haven og se på, hvad der kan gøres i stand her. Haven er det mindst omkostningsfulde at gøre i stand, hvis ud selv lægger nogle timer i det, da det som regel bare kræver et godt stykke arbejde at få styr på. Noget af det vigtigste udendørs, er indgangspartiet på grunden, da det er noget af det første og sidste man ser, og det er med til at give et indtryk af boligen.

Har du fliser bør du undersøge deres stand. Det kan se noget sjusket ud, hvis fliserne er flækket eller, hvis fliserne er ramt af flisepest, som er hvide pletter på fliserne, som næsten er umuligt at få lavet uden professionel hjælp. Men frygt ej, der e hjælp at hente. Vi kan varmt anbefale et firma ved navn Nanostone, som er eksperter i fliser og stræber efter kvalitet. De har fremragende anmeldelser fra deres kunder og de er stærkt eftertragtede. Du kan læse mere om fliserens her hos Nanostone.dk.

Det er vigtigt med en boligadvokat, når du skal have et nye hus

Imens du venter på, at dit hus bliver solgt og fliserne bliver ordnet, kan du så småt begynde at lede efter et nyt. Vi vil anbefale, at du tager ud til mange forskellige fremvisninger, så du kan komme ud og se med egne øjne, hvad der er på boligmarkedet.

Ved køb af dit nye hus skal du have anskaffet dig en boligadvokat. Sådan en kan godt gå hen og blive en kende dyr, hvis ikke lige man ved, hvem man skal kontakte.

Boligadvokaten skal hjælpe dig med alt det juridiske og sørge for at alt spiller sammen. Advokaten vil blandt andet også være med til at lave det endelige skøde. En dygtig boligadvokat vil først slippe dig når du har nøglerne til dit nye hus i hånden, for at sikre at du kommer igennem handlen let og elegant. Du tænker sikkert, hvorhenne man kan finde sådan en. Derfor vil vi anbefale et fremragende boligadvokatvirksomhed med fine anmeldelser fra deres kunder og fornuftige priser. Du kan læse mere om det hos Hviid boligadvokater.