Overvejer du at skifte tag på dit hus?

At skulle skifte taget kan være en svær beslutning. Det kan være svært at vide, hvilket slags tag man skal vælge, for at det kommer til at se bedst ud, samtidig med at det heller ikke må blive alt for dyrt. Markedet for tagplader er i dag rigtig stort, så det gælder om at holde tungen lige i munden, når man skal beslutte sig for, hvilket tag man skal vælge. Taget skal selvfølgelig være af god kvalitet, da det skulle kunne holde til det vejr, vi har i Danmark, men det må også godt være let at montere. Denne guide vil hjælpe dig med at vælge det helt rigtig tag.

 

Høj kvalitet og nemt at montere

Ønsker du, at dit nye tag skal være, som beskrevet ovenover, er et godt bud på et tag, Decra ståltag. Decra ståltag er bygget op omkring en stærk stålkerne, som sikrer en høj kvalitet, en lang levetid men samtidig også en farveægtehed, som der normalt ikke ses hos andre tagmaterialer. Dette er altså en kvalitetsløsning med en lang holdbarhed, og derudover er det også billigt. Decra pladerne er meget robuste og lette at montere. Man kan normalt lægge ståltaget direkte oven på de gamle bølgetagplader. Dette vil spare tid, da man så ikke behøver at nedrive det gamle tag. Er du ved at bygge nyt hus, vil det heller ikke her være et problem at montere disse stålplader.

 

Dette kan du forvente

Vælger du Decra ståltag til dit hjem, kan du forvente en let tagløsning med en lang levetid. Der gives desuden 30 års produktgaranti, så du kan føle dig sikker i mange år fremover. Derudover er Decra stålpladerne lavet med lyddæmpende plader, som både vil gavne dig selv, men også dine naboer. Besøg Dansktagbyg.dk for at læse mere eller for at få professionel vejledning omkring de forskellige tagløsninger, der findes. På den måde vil du kunne finde den bedste løsning til dit hjem.