Valg af fagmand til Hulmurs Isolering

En god isolering er en god start på et godt indeklima. Hvis man ønsker en stabil og uafbrudt temperatur i sit hjem, så vil hulmursisolering være en god løsning. Om enten man gør det, når man bygger huset, eller man gør det, når huset allerede er blevet bygget, vil være underordnet. Selvfølgelig vil det være lettest at gøre i forbindelse med, at huset bliver bygget. Dog ser man meget hyppigt at huse, der er blevet bygget mellem 1970 til 1990, ikke har en hulmurisolering. I denne forbindelse vil man forholdsvist let kunne fortage en hulmursisolering, selv om huset ikke har været beboet, eller hvis det allerede er beboet.  Det eneste du skal gøre er at kontakte din lokale håndværker, da de fleste danske håndværkere i dag udbyder denne service til en meget overkommelig pris. Så hvis du ønsker at spare nogle af dine hårdt optjente penge, så vil hulmursisolering med sikkerhed være noget for dig.

Selve indgrebet er nemt, hurtigt og effektivt. Ud fra meget få forudsætninger vil du være i stand til at give dit hus muligheden for at holde på varmen. Selve indgrebet fungerer sådan, at man løsner et par mursten på husets ydervæg, hvorefter man puster isolering ind mellem husmurene. Derefter placeres murstenene tilbage på de regelmæssige pladser, og du vil nu have et hus, som både er mere økonomisk samtidig med, at man nu på samme tid er i stand til at holde varmen indenfor husets fire vægge.

Da en hulmursisolering er et forholdsvist overkommeligt indgreb, betyder det også, at der ikke opstår de helt store omkostninger ved en sådan form for isolering. Det eneste du betaler for, er de materialer, som skal bruges i forbindelse med arbejdet. Derudover betaler du selvfølgelig også for det stykke arbejde, som håndværkerne leverer. En hulmursisolering vil både i det lange og det korte løb være den helt rigtige løsning for dig, som ønsker at spare nogle penge og for dig, som ikke allerede har isoleret dine husmure. På denne måde vil det være muligt at reducere varmeregningen samtidig med, at du får mulighed for at opretholde en stabil temperatur i dine trygge rammer.

Bonus info, som du kan læse mere om her, er at der netop er sat global record i CO2 udledning, så hvis du gerne vil gå i seng med god samvittighed, så er det bare i gang med isoleringen 🙂