Trænger dit køkken til en opdatering? Invester i en ny køkkenbordplade i træ

fruits eating food on wood

Køkkenet er et af de mest brugte rum i vores hjem, fordi det er her, hvor vi laver mad, og det er også oftest her, at man sætter sig ned som familie sammen og spiser. Det er de færreste mennesker, der ikke ønsker at bruge tid på deres køkken, fordi de netop bruger så meget tid derude, og det betyder også, at de fleste ikke er bange for at lave opdateringer i dette rum. Selv en lille opdatering gør meget i køkkenet. Det kan være så simpelt som at skifte enten ovnen eller bordpladen ud med en ny. Når man skifter noget ud i køkkenet, har det nemlig også oftest en funktion. Der er ikke nogle mennesker, der ønsker at stå og lave mad på en bordplade med revner i. I disse revner kan der sætte sig bakterier, og det er både usundt og skadeligt. Kan du se, at der er revner i din bordplade i køkkenet, bør du derfor skifte den ud med en ny.

Hvilken bordplade vælger du?

Du har mange muligheder, når du skal ud og investere i en ny bordplade. Der findes både bordplader i forskellige former, farver og materialer, og det er derfor et spørgsmål om din smag. Det er kun dig, der kan vælge den helt rigtige bordplade, da det er dig, der kender dit køkken, og du ved, hvad der vil klæde rummet bedst. Mange mennesker vælger en bordplade, der er lavet i træ, fordi denne bordplade passer ind i næsten alle køkkener. Samtidig kan bordplader i træ fås til en overskuelig pris, og man behøver derfor ikke at ruinere sig selv. Man kan selv bestemme, hvad for noget træ, som man godt kan lide, da der findes flere forskellige træsorter, som hver i sær ser godt ud på deres egen måde. Man kan også vedligeholde træ på forskellige måder, som også er med til at gøre noget specielt ved træets udseende. Bordplader i træ fås i forskellige længder, bredder og tykkelser, og du skal derfor også tage stilling til dette, når du træffer den afgørende beslutning.

Beregn selv på Mifapladen.dk

Du kan også selv prøve at lave din køkkenbordplade på Mifapladen.dk. Her kan du selv indtaste de mål, som du skal bruge, så du er sikker på at få en bordplade af den rigtige størrelse. Du kan også selv her vælge, hvilken træsort du bedst kan lide, hvilket også giver dig mulighed for at se, hvad du har at vælge i mellem. Med beregneren er det dig, der bliver designeren af din egen køkkenbordplade. I beregneren kan du tilvælge overfladebehandling med olie, men det fede er, at det alligevel ikke er dig selv, der skal stå for behandlingen. Alt, hvad du bestiller og designer via. beregneren bliver lavet for dig. Du skal altså blot trykke på knapperne, og herefter vil det hele bliver leveret til dig – præcis som ønsket. Det har aldrig været nemmere at opdatere køkkenet. Se også andre eksempler på køkkenbordplader i træ på hjemmesiden.