Sov bedre med hjælp fra 3 simple tips

Vil du gerne have et par tips til en forbedret nattesøvn? Så er dette indlægget for dig. De forskellige tips du finder i indlægget er ganske enkle og konkrete, hvilket gør dig i stand til at komme i gang med det samme!

Sørg for at vende dine boxmadrasser jævnligt

Et godt tip er at få vendt dine boxmadrasser med jævne mellemrum. Dine madrasser har godt af at blive vendt 2-3 gange om året, da det vil sikre, at de forbliver effektive og kan give dig den optimale støtte.

Du kan få hjælp omkring madras vedligeholdelse på http://www.bedrenaetter.dk.

Luft ud 10 minutter om dagen

Rigtig mange glemmer at lufte ud i deres soveværelset, hvilket er en stor fejl. Udluftning er uhyre vigtigt, hvis du gerne vil sove godt. Hvis dit soveværelse er alt for indelukket og mangler frisk luft, så vil du opleve, at din søvn bliver meget urolig.

En god huskeregel er at få luftet ud ca. 10 minutter hver dag. Hvornår på dagen du gør det, er faktisk ret så underordnet – bare du får det gjort.

Undgå at spise et for stort måltid to timer før du skal i seng

Du skal så vidt muligt undgå at spise to timer før du skal i seng. Kroppen har ikke godt af at skulle bearbejde så meget mad lige inden sengetid. Sørg altid for at få spist aftensmad to timer før du skal i seng.

På den måde giver du dig selv de bedste forudsætninger for at få en god nattesøvn.