3 gode steder at nyde din e cigaret

Dette indlæg er især henvendt til e cigaret-rygere, der gerne vil læse et lille sjovt inspirations-indlæg. Så tænd op for den elektroniske cigaret, læn dig tilbage og bliv inspireret.

Naar du er paa sommerferie

Når du er på sommerferie og sidder på en hyggelig restaurant eller hygger nede vandet, så findes der ikke noget bedre end at krydre hele oplevelsen med en e cigaret. Især hvis din elektroniske cigaret indeholder en rigtig god smag.

Det at ryge på en e cigaret, kan virkelig få dig ned i tempo, hvilket er en rigtig god ting, når du er på ferie. Og det gode ved at komme ned i tempo med e cigaretter er, at det faktisk er meget sundere end at ryge på almindelige cigaretter.

Hvis du endnu ikke har fået købt en e cigaret, men gerne vil vide, hvor du kan finde et stort og godt udvalg, så læs lige med her. På http://ejuice4you.dk/ kan du købe e cigaretter i spandevis. Webshoppen har et stort og flot udvalg, der er meget velegnet til dig, der ønsker at få lidt godt med på ferien.

Naar du sidder inde i stuen og det sner udenfor

Når det fryser udenfor og sneen vælter ned, så er det meget hyggeligt at kunne sidde inde i stuen og ryge lidt. Derfor er stuen kommet med i dette indlæg.

Til den sjove og hyggelige fest

Når festen buldrer af sted og du har fået lidt godt at spise og drikke, så er trangen til at ryge typisk stor. Derfor kan du med fordel hive e cigaretten frem og få røget lidt. Stil dig gerne sammen med de ”rigtige” rygere, hvis du godt kan lide at sludre lidt frem og tilbage.

Tak fordi du læste med.