Har du brug for en landinspektør?

En landinspektør kan bruges til mange forskellige opgaver. En landinspektør er især brugbar, hvis du står og er i gang med at udbygge dit hus, skal bygge et helt nyt hus eller overvejer at få en udstykning, så du kan blive boligejer. Her kan en landinspektør hjælpe dig med at få styr på, hvilke regler, du bør holde dig inden for – og hvilken ret, der er din. Hvad koster en landinspektør? Hos landsyd.dk har de en stor erfaring med at løse lige netop disse former for opgaver.

Mange forskellige erhverv

En landinspektør kan bruges i mange forskellige former for erhverv. Det er oftest i byggebranchen, ejendomsmæglerbranchen eller landbrug, som gør brug af en landinspektør – men grundejere, arkitekter og entreprenørerne kan også få hjælp til at løse de opgaver, som de står overfor. Står du derfor som husejer og skal have fastsat skellet mellem dig og din nabo, kan din lokale landinspektør med garanti hjælpe dig med at få svar på netop dette. Det handler blot om at kontakte dem – så skal de nok stå dig til rådighed.

Få hjælp til at skabe overblik

Med hjælp fra en landinspektør kan du trygt og roligt få overblik over din egen grund, og hvor dit skel går til. Med andre ord kan du blive helt ajourført med, hvor grænsen går til det, som du ejer – og det din nabo ejer. Med hjælp fra en landinspektør får du den rådgivning og vejledning, som giver dig de retvisende informationer, så du er fri for selv at måle og afgøre, hvor til skellet går. Desuden kan du få hjælp til at lave luftfotos af din matrikel og med hjælp fra den nyeste teknologi, kan du få visualiseringer i 3D, som giver dig et indtryk af, hvordan eksempelvis dit nye hus vil se ud.