Gør din bolig bedre og spar penge

Du kan spare penge på din varmeregne, hvis du har brug for at efterisolering. Med efterisolering af hulmur kan du beskytte dit hus’ klimaskærm endnu bedre og på den måde spare penge på din varmeregning. Det eneste du selv skal gøre, er at overveje, hvilken type af materiale du skal bruge til at efterisolere med.

Hulmurene er noget af det bedste at isolere

Det er vigtigt, at dit hus får en så god isolering som overhovedet muligt. Næst efter loftet er hulmurene det vigtigste at få isoleret, fordi det det udgør en så stor overflade af dit hus’ klimaskærm. Derfor er der et stort potentiale i at få efterisoleret dit hus’ hulmure, så du kan holde på varmen – og pengene.

Den nemme løsning

Når man skal isolere hulmurene, bruger man som oftest en eller anden form at isoleringsgranulat, som man blæser ind i husets hulmur. Der skal ikke fjernes nogle mursten, men blot bores få huller i muren, hvorved der kan komme et rør ind, hvor man kan blæse isoleringsmaterialet ind. På den måde kan hulmurene på den mest skønsomme og nænsomme måde blive fyldt op med isolering, som kan hjælpe med at holde på varmen.

Spar penge på længere sigt

Idéen ved at investere i efterisolering af hulmur er, at du kan spare flere penge på længere sigt. Det, som det handler om er, at du kan nedbringe dit forbrug på varmen om vinteren, fordi dit hus bliver bedre til at holde på varmen. Derfor behøver du ikke have dine radiatorer eller gulvvarmen til at stå på et konstant, højt niveau, fordi varmen forbliver indenfor. Du sparer ikke kun penge, men du skåner rent faktisk også miljøet, fordi du ikke har et behov for at forbruge så meget energi og varme, som du hidtil har gjort.