Forsvinder firmaskiltet i skidt og snavs?

Bestil en skiltevask!

Er det nødvendigt at få vasket skiltet?

“Ja” er det klare svar. Ligesom du sikkert selv bedømmer virksomheder og butikker på ydre ting, så bedømmer dine kunder også dig. Her er skilte og facader netop en del af det samlede udtryk. Du vil helt sikkert gerne give potentielle kunder et godt indtryk af din forretning, både når de kører forbi eller de kommer til det første møde. Skiltning med alger, trafikfilm og snavs giver på ingen måde et professionelt indtryk. Er skiltet meget beskidt vil det nemt kunne falde i med baggrunden. Det betyder i værste fald at folk overser dit skilt.

Skiltet giver førstehåndsindtrykket

Det første kunder, gæster og besøgende møder er jeres skilt. Det ville være fjollet at give et dårligt indtryk fordi skiltet ikke var rengjort. Rene skilte er alt andet lige nemmere at læse, så man vil ikke være i tvivl om hvilken virksomhed man kørte forbi. Det vil også at budskabet vil gå “rent” ind.

Gør det du er god til – lad andre klare skiltevask

Får du poleret vinduer, så er det sandsynligt at samme firma også tilbyder skiltevask som en del af deres udvalg. Man kan også sagtens vælge et andet firma, end dem der vasker jeres vinduer. Samler du begge ydelser hos samme firma, så kan du sikkert forhandle dig til en rabat. Hvad der er sparet er tjent, ikke sandt? Du har sikkert aftalt et fast interval for vask af vinduer, det kan du også gøre med skiltevask. Det vil være forskelligt hvor hyppigt skiltene skal vaskes. Det har blandt andet betydning hvor du er placeret. Der er dog ingen tvivl om, at i vinterhalvåret vil behovet være noget hyppigere for langt de fleste firmaer. Du kan som regel lave en aftale om tjek af skiltene med faste intervaller, når de alligevel er på stedet i forbindelse med vinduespolering.