Derfor skal du vælge en robotplæneklipper

I en hverdag propfyldt med arbejde, indkøb, tøjvask, rengøring osv., kan det nogle gange være svært at få tid til at ordne havearbejdet eller i hvert fald få gjort de huslige pligter til strækkeligt. Hvorfor gå på kompromis, når der findes hjælpemidler, der kan gøre arbejdet med kvaliteten i orden?
En robotplæneklipper er et godt hjælperedskab, og her kommer 6 grunde til, at en hver burde anskaffe sig sådan én.

  1. Frihed og mere tid til venner og familie er én af de mange grunde til, at en robotplæneklipper burde stå i et hvert haveskur. Lad den klare arbejdet, mens du ordner noget andet.
  2. Jo oftere du slår græsset, jo mere vil græsset formulde sig til gødning, hvilket din græsplæne kun vil elske. Du formindsker også ukrudtet, da det ikke er glad for at blive klippet jævnligt.
  3. Alene udseendet er en væsentlig faktor for at have en robotplæneklipper. Din græsplæne står altid helt skarp og nyklippet.
  4. En robotplæneklipper har et lavt støjniveau, hvorfor du ikke vil blive generet af lyden fra den hver dag.
  5. Miljøet har meget bedre af en robotplæneklipper end nogle af de mange plæneklippere, der kører på benzin.
  6. Du slipper for hårdt arbejde med en traditionel plæneklipper. En robotplæneklipper kommer rundt på skråninger, som normalt ville kræve sved og hårdt arbejde med en almindelige plæneklipper.

Bedst i test 2017

Er du blevet fristet til at se nærmere på nogle af markedets bedste robotplæneklippere, har vi herunder samlet en komplet oversigt over top 3 af de bedste klippere, der har klaret sig bedst i robotplæneklipper test.

Første pladsen: WORX Landroid M II 800
Denne robotplæneklipper har pt indtaget første pladsen med en pris liggende på ca. 5.400 kr. Den har en driftstid på en time, før den skal lades op i 90 minutter.
Lydniveauet er lavt og ligger på 63 dB.
Den kan rumme et areal på op til 800 kvm. Maskinen har en vægt på 8,9 kg.

Anden pladsen: Robomow RS615U
På anden pladsen finder man denne testvindende robotplæneklipper, der med en driftstid på 45 minutter kan klare et have areal på 1.600 kvm. Opladningstiden ligger på 90-110 minutter og har et lydniveau på 74 dB. Vægten på denne er 20 kg og koster 12.000 kr.

Tredje pladsen: Gardena R70Li
På tredje pladsen ligger denne robotklipper fra Gardena, der kan klippe et græsareal på 700 kvm og fungerer i op til 65 minutter. Oplades på ny i 50 minutter og vejer kun 7,7 kg. Den ligger på en pris á 7.500 kr. Lydniveauet er ej oplyst.