Bevar kontrollen over dit kontor

Dit kontor er det sted, din virksomhed har sit hjerte. Det er her, der skal være orden i regnskaberne, styr på lønninger og tænkes i tilbud og gode løsninger. Der foregår rigtig mange ting på kontoret, og der er mange, mange informationer. Kontoret er dog ikke kun et væld af informationer, dokumenter og andet papirarbejde. Små virksomheder især har også en del møder på kontoret. Det er måske her, du holder dine ansættelsessamtaler? Det er måske her, du taler med kunder? Derfor kræver kontoret også en charme, og så opstår problemet. For kan man både have et kontor med alle de vigtige dokumenter og fornødne ting for virksomhedens drift med et ordentligt, elegant og indbydende udtryk? Det kan man, men det kræver, at man sætter sig ind, hvordan indretningen af kontoret skal være, så det finder balancen. Der er mange ting, man kan gøre, og det afhænger i høj grad af din virksomhed og dens behov samt kunder. Det tager dog ikke megen tid at sætte sig ind i, hvis du benytter dig af Erhvervsguiderne. Derinde kan du få overblik over, hvad der er praktisk, og hvad der gør dit kontor lidt lækrere at være i.

Kommandocentral

Det har måske en lidt krigerisk klang at kalde kontoret for kommandocentralen. Men dem, som bruger meget tid på kontoret ved, at det er her, virksomheden fungerer ud fra. Der er meget papirarbejde, der skal køres igennem. Kontrakter, ordrer og regnskaber. Det stiller krav til ordenen og opbevaringen på kontoret. Det er derfor en god idé at finde ud af, hvilke behov, du har. Det kan være, du har brug for en bestemt måde at opbevare dokumenter adskilt fra hinanden, så du lynhurtigt kan finde dem frem? Indretningen af kontoret skal være praktisk, så det er effektivt.

Stedet, hvor kontakten sker

Fordi kontoret ofte er et sted, hvor mennesker kommer ind, er det også vigtigt, at det har noget på hjerte. Indretningen af kontoret er meget væsentlig for at give et indtryk af professionalisme omkring dit fag. Det kan også være en måde at gøre det personligt på.