Tips til når du skal indrette din stue

Det kan være svært at indrette sin stue helt korrekt. Du vil gerne have at den flot at fremvise til gæsterne og behagelig at være i. Der er desværre ikke kun ét svar, til hvordan man indretter, og derfor kan det blive til en kompliceret affære. Heldigvis er der nogle få tips og tricks, til hvordan du kan gøre processen lettere og hurtigere at komme igennem. Når du indretter din stue på ny, kan du i de fleste tilfælde ikke komme udenom at købe nye møbler. I mange tilfælde skal der både en ny sofa, et nyt sofabord og nye stole til. Der er til gengæld et dejligt stort udvalg af møbler, og man kan helt sikkert finde det, man ønsker sig, hvis man kigger ordentligt efter.

Inden indretningen

Inden indretningen skal du måle op, og sørge for at du ikke køber nogle for store eller for små møbler. Du skal også tænke over, hvilket farvetema du kunne ønske dig, og om du vil male væggene en ny farve eller putte tapet på. Du kan med fordel vælge andre farver en sort og hvid, da farver gør dig i bedre humør og giver dig mere overskud. Inden du begynder at sætte alle møblerne ind i stuen, skal du også tænke over belysning. En stue med mange forskellige slags lyskilder giver en hyggelig stemning.

Når møblerne skal placeres

Når du skal indrette din stue, kan det være en god idé at finde et omdrejningspunkt for indretningen. Et omdrejningspunkt er det sted, som vil tage opmærksomheden, og de fleste vellykkede indretninger har det. Opstillingen af møbler er også vigtigt. De fleste nyder at have en social opstilling i deres stue, hvor man har mulighed for at se alle, som sidder i rummet. For at få det sidste touch kan du pynte med små dekorationer og med noget vægpynt.