Sådan får du styr på størrelsen af din grund

Hvem der ejer hvad kan i nogle tilfælde komme så vidt, at det bliver til et stort problem mellem naboer, virksomheder eller andet. I sådanne tilfælde er det en god idé at få en ekstern landinspektør til at måle op og afmærke, hvem der ejer hvad. En ekstern landinspektør giver et neutralt og nøjagtigt billede af, hvor din eller din nabos grund strækker sig til. Med en sådan opmåling og afmærkning, hersker der ikke længere tvivl om, hvem der ejer hvad.

Kend din grund før du starter på nye projekter

Om du bor i Holbæk, Slagelse eller i en hel tredje by, så er det vigtigt, at du kender størrelsen på din grund, før du starter et nyt projekt. Uanset om du skal bygge, fælde eller grave så kan der opstå stridigheder, hvis du ved et uheld kommer til at bevæge dig uden for din egen grund. Nabostrider kan i det lange løb blive en tung og sej kamp, og hvis man i forvejen ikke trives med sin nabo, så kan det være en god idé at få juridisk hold i, hvor stor en grund man har, før man starter på et nyt projekt. Derfor kan det være en god idé at kontakte din landinspektør Slagelse, hvis du har planer om at lave nye projekter på din grund, hvor grunden strækker sig op til andres.

Hold dig gode venner med din nabo

I Danmark findes hårde, lange og trættende nabostrider, hvor en afgørelse i sidste ende skal findes i en retssal. Disse kedelige sager vil de fleste mennesker helst undgå, og derfor bør man også afstemme med sin nabo, før man starter på et nyt projekt eksempelvis i haven. På denne måde kan man lettere holde sig gode venner med sin nabo, og det kan spare dig for mange kræfter i det lange løb.