Eldrevne redskaber til have og park udmærker sig på mange fronter

Når man skal have erhvervet sig nogle nye redskaber til udførsel af forskellige typer af havearbejde, kan det være en fordel at erhverve sig eldrevne værktøjer, hvilket er grundet flere forskellige årsager. Først og fremmest er eldrevne værktøjer ganske godt for miljøet, da de leder til en langt mindre forurening, end det er gældende ved redskaber drevet af brændstoffer. Hernæst skal man holde sig det faktum for øje, at redskaber drevet af el også er langt lettere at håndtere, da de tilhørende batterier blot skal lades – nøjagtigt som det fungerer med en telefon, computer osv.

Batterier med nye standarder

Der er i løbet af de senere år blevet udviklet en rigtig god teknologi inden for markedet af batterier til haveredskaber, hvilket først og fremmest har resulteret i, at arbejdstiden og ydeevne er blevet betydeligt større og ganske sammenligneligt med redskaber drevet af brændstof. Dette er ganske positivt, hvilket motorkraften på hele 120 V også er, hvormed eldrevne redskaber kan opfylde mange behov i gennemsnitligt havearbejde. Dette er uanset, om man skal have blæst blade af vejen, fældet træer, savet træer til, slået græs, trimmet græs og lignende. Til alle sådanne opgaver findes eldrevne værktøjer, der i sin funktion er gode, og det er ved erhvervelsen af sådanne produkter vigtigt at være opmærksom på, at man får tilkøbt sig den type af oplader, der passer til det batteri, man ønsker i redskabet.

Plæneklipper drevet af batteri opfylder mange behov

Man kan godt fristes til at tro, at en plæneklipper drevet af el ikke vil være i stand til at udføre forskellige opgaver på niveau med en plæneklipper drevet af eksempelvis benzin og olie, men dette er dog ikke tilfældet grundet de nye udviklinger. Nu er det muligt at få akku plæneklipper, der ganske let kan klippe græsplænen i forskellige højder – alt efter ønske. Her er det også vigtigt at få valgt det rigtige batteri, og er arbejdstiden ikke tilstrækkelig med nogle af de tilgængelige og kompatible batterier, kan man blot erhverve sig flere batterier, udskifte dem med hinanden og oplade dem på skift, hvormed arbejdstiden optimeres