Til dig, der overvejer at leje et depotrum

Inden for de seneste år er udbuddet af depotrum og andre muligheder for opmagasinering steget kraftigt, og det betyder også, at du som forbruger kan tillade dig at stille større krav til sikkerhed, adgang, isolering og mulighed for opvarmning end tidligere. Grundende til at leje et depotrum kan være mange; Skal du flytte fra hus til lejlighed? Flytter du sammen med kæresten? Skal du til udlandet i en periode? Eller har du bare brug for lidt ekstra opmagasineringsplads til f.eks. havemøbler? I så fald burde du have muligheden for at leje et depotrum for øje. Denne guide vil søge at belyse de mange faktorer du skal have for øje, når du overvejer at leje et depotrum til opmagasinering af dine ejendele.

Følgende skal du være opmærksom på

For det første bør du sikre dig, at der i det depotrum, som du påtænker at leje, er isoleret, og at der er mulighed for at få det opvarmet. Det er vigtigt, hvis du skal have elektronik, værktøj og andre ting, der ikke umiddelbart tåler fugt opmagasineret. På den måde kan du undgå fugtskader og rust, som jo på ingen måde er et ønskeligt scenarie for nogen. Lej depotrum hos lejdetpotrum.dk, hvis du vil have denne mulighed.

Dernæst bør du undersøge, i hvilket omfang du har adgang til dit lejede depotrum. For de fleste udbyderes vedkommende forholder det sig sådan, at du har adgang 24 timer i døgnet. Det er dog ikke alle steder, at det forholder sig sådan. Det er en rar luksus at have, at man ved, at man som lejer er uafhængig af åbningstider hos udlejer, og at man til enhver tid kan tilgå sine opmagasinerede ejendele.

Du burde også sikre dig, at du er forsikret i tilfælde af tyveri. I den forbindelse burde du sørge for, at dit depotrum er forsynet med en forsikringsgodkendt lås.