Gode råd til den dag, hvor hele familien hjælper til med et gør-det-selv projekt

Nu hvor sommeren er her, giver det endnu mere motivation til at gå i gang med forskellige gør-det-selv projekter, da vi endelig har tiden til det. Det kan være, at skuret skal fikses eller noget ude i haven, hvor de fleste i familien skal hjælpe til… i hvert fald de voksne. Det tager en hel dag eller to, og det kræver, at i bruger det meste af jeres tid på det. Men hvordan kan i komme igennem sådan en dag, når børnene også ønsker en form for opmærksomhed og madlavning? Vi giver dig et par gode råd her.

Mad ud af huset

Heldigvis findes der mange måder, hvor du kan få ordnet madlavningen i den ene eller to dage. Du har mulighed for at bestille mad ud af huset hos lemenu. Du slipper hermed for selv at skulle stå med madlavningen, mens du arbejder på et projekt, og børnene kommer ikke til at klage over en kedelig aftensmad. Ikke nok med det, så kan lemenu også hjælpe med frokostordning og catering i hele Danmark. Madlavningsproblemet er altså løst uanset, hvornår eller til hvilket projekt, du har brug for hjælp til.

”Hygge-dag”

Det er lidt svært for børn at forstå, hvis du slet ikke rigtigt har tid til dem de to dage, og de har brug for at aktivere sig selv. Det kan være, at du skal foreslå en hyggedag, hvor de kan se en masse film med slik og hygge sig sammen børnene uden mor og far. Det gør dagen lidt sjovere at holde den på det tema end at skulle forklare, at i to skal lave noget færdigt ude i haven. Børnene bliver aktiveret, og de får samtidig en dag, hvor de kan koble helt ned og slappe af, inden de skal ud og nyde sommerferien udenfor igen.